Добре дошли в новия ни сайт!

През 136-те си години на съществуване винаги сме се стремили към иновации и модернизация на всичко, което правим… Направихме такъв и новия си сайт!

Намерете всичко, което ви интересува

Знаете ли как?

Лесно можете да намерите съдържанието, което търсите.

В менюто на сайта точно под логото в най-горната част можете да намерите различни страници с информация която Ви интересува.

Бутоните „Училище“. „Образователни ресурси“ и „За ученици и родители“ съдържат подменюта със страници, които можете да достигнете като задържите мишката върху съответния бутон на настолната версия или натиснете върху него на мобилната версия.

Разделът „Образователни ресурси“ е защитен с парола която се предоставя в училище. Там се съхраняват образователни ресурси, групирани по съответните учебни предмети и класове. Можете да видите инструкция за работа със страницата „“„Образователни ресурси“ тук

Най-горе и в края на сайта има бутони с логото на социални мрежи, канал с видео материали и връзка по телефон или електронна поща.

Можете да видите данни за връзка с нас, адрес или да ни пишете директно от контактната форма също и на страницата „Контакти“

На началната страница в раздел „Новини“ или от съответния бутон в менюто можете да видите актуални новини свързани с учебния процес в училището ни.

От бутона „Ковид-19“ на началната страница можете да видите актуална информация и документи свързани с темата.

Можете да видите и юбилейния албум за 135 години от създаването на училището тук

Сайтът е оптимизиран за настолен компютър и за мобилни устройства. За да използвате менюто в мобилната версия трябва първо да натиснете на него в горната част на сайта.

Има страници, чието съдържание предстои да бъде добавено, защото сайтът още е в разработка.

Очаквайте пълната версия скоро!